Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Řidič osobního vozu srazil chodkyni na přechodu

ZLÍNSKO: Svému zranění podlehla. 

Dnes po šesté hodině ráno srazil osmatřicetiletý řidič osobního vozidla čtyřicetiletou chodkyni na přechodu pro chodce v Otrokovicích. Žena svému zranění i přes pomoc záchranářů na místě podlehla.

Řidič osobního vozidla jel od centra města směrem ke Štěrkovišti v místní části Baťov v Otrokovicích. Podle jeho slov přijíždělo z jeho pohledu zprava ke čtyřramenné křižovatce osobní vozidlo. V tu dobu vstoupily na přechod pro chodce dvě ženy, cizinky, jedna z nich o chvíli dřív. Osmatřicetiletý řidič vozidla jedoucí přímým směrem čtyřicetiletou chodkyni, která šla jako první, srazil. Žena i přes pomoc záchranářů svému zranění podlehla. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Policisté – členové posttraumatického intervenčního týmu - poskytli svědkům tragické události podporu a pomoc. Dechová zkouška u řidiče osobního vozidla byla negativní. Veškeré okolnosti tragické dopravní nehody zůstávají v šetření kriminalistů a dopravních policistů.

Policisté žádají svědky dopravní nehody a zejména řidiče osobního vozidla, který v okamžiku srážky přijížděl ke křižovatce, aby se ozvali na linku tísňového volání policie – 158.

9. října 2018, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Otrokovice.peg

Otrokovice.peg 

Detailní náhled

Otrokovice přechod pro chodce

Otrokovice přechod pro chodce 

Detailní náhled

Otrokovice přechod pro chodce detail

Otrokovice přechod pro chodce detail 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem