Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Řidič narazil v noci do stromu

VELKÝ BERANOV - Při havárii byli dva muži těžce zraněni 

Policisté ze skupiny dopravních nehod Jihlava vyjížděli ve čtvrtek 5. května časně ráno krátce před jednou hodinou k dopravní nehodě, která se stala na místní spojovací komunikaci mezi obcí Velký Beranov a obcí Malý Beranov.
 
Dvacetiletý řidič osobního vozidla Toyota Avensis jel ve směru od obce Velký Beranov k obci Malý Beranov. Z dosud nezjištěných příčin vyjel vlevo mimo komunikaci, kde s vozidlem narazil do vzrostlého stromu. Při havárii došlo k těžkému zranění řidiče s předpokládanou dobou léčení minimálně osm měsíců. Dále došlo k těžkému zranění - s ohrožením života – dvacetiletého spolujezdce. Oba zranění muži byli převezeni na urgentní příjem do brněnské nemocnice.  
 
Alkohol u řidiče nebyl na místě zjišťován. Vzhledem k závažnosti zranění nebyl řidič schopen dechové zkoušky. Proto byl nařízen odběr krve. Protože existuje důvodné podezření, že řidič mohl být v době řízení pod vlivem jiné návykové látky, byl nařízen odběr biologického materiálu. Vozidlo Toyota bylo zajištěno. Škoda na vozidle se vyšplhala na 210 000 korun. Dalším šetřením bylo zjištěno, že vozidlo Toyota nemá platnou technickou kontrolu. Další okolnosti a příčiny této nehody vyšetřují policisté ze skupiny dopravních nehod Územního oboru Jihlava.
 
mjr. JUDr. Dana Čírtková, vrchní komisař
5. květen 2011

 

 

Odkazy do noveho okna

Nehoda 1 - 5.5.2011

Nehoda 1 - 5.5.2011 

Detailní náhled

Nehoda 2 - 5.5. 2011

Nehoda 2 - 5.5. 2011 

Detailní náhled

Nehoda 3 - 5.5. 2011

Nehoda 3 - 5.5. 2011 

Detailní náhled

Nehoda 4 - 5.5. 2011

Nehoda 4 - 5.5. 2011 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem