Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič nadýchal skoro 3 promile

ÚSTÍ NAD LABEM - řídil pod vlivem alkoholu a ještě nevlastnil řidičák + další denní info 

Včerejšího dne v odpoledních hodinách v ulici Přístavní kontrolovala policejní hlídka 40letého řidiče vozidla Š-Favorit. Při této kontrole řidič jevil známky opilosti. Policisté mu následně při dechové zkoušce naměřili 2,95 promile alkoholu v dechu. Nejen, že tento řidič řídil opilý, ale také nevlastnil řidičské oprávnění. V současné době je podezřelý z trestného činu Řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění a Ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vloupání do vozidel
Policisté ze Severní Terasy v současné době evidují nárůst krádeží vloupání do osobních vozidel. V průběhu tohoto víkendu se pachatelé vloupali celkem do pěti osobních vozidel a to v ulici Mírová, Na Ovčárně a Maková. Zloději převážně způsobili škodu při vloupání, protože majitelé jim ve vozidlech nic cenného neponechali. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 30 tisíc korun.

Vloupání do restaurace a výherních automatů
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci vloupal do místní restaurace. Uvnitř z výherních automatů odcizil finanční hotovost a majiteli způsobil celkovou škodu kolem 30 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem