Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidič naboural do elektro sloupku

BLÍŽEJOV - Po dopravní nehodě na místě nezastavil, neoznámil ji na policii, ačkoliv tuto povinnost měl, neboť způsobil škodu na majetku třetí osoby. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo v blíže nezjištěné době od 12:00 hodin dne 22. října 2021 do 07:40 hodin dne 26. října 2021 na pozemní komunikaci v obci Blížejov u domu č. p. 48 ve směru jízdy na obec Nahošice. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil elektro sloupek. Po dopravní nehodě na místě nezastavil, neoznámil ji na policii, ačkoliv tuto povinnost měl, neboť způsobil škodu na majetku třetí osoby. Škoda na elektro sloupku byla vyčíslena na 10 tisíc korun.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
29. října 2021

Odkazy do noveho okna

Dopravní nehoda - Blížejov

Dopravní nehoda - Blížejov 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem