Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Řidič Fiatu se střetl s protijedoucím Opelem

NÁCHODSKO - Přejezd do protisměru skončil jedním těžkým a třemi lehkými zraněními. 

K vážné dopravní nehodě s jedním těžkým a třemi lehkými zraněními vyjížděli dopravní policisté v pátek 23. 8. 2018 krátce před devátou hodinou večerní na silnici II/303 v obci Bezděkov nad Metují. Sedmapadesátiletý řidič automobilu Fiat Punto, jedoucí ve směru od Hronova na Polici nad Metují, z dosud neznámých příčin vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Opel, obsazeným řidičem a dvěma spolujezdci.

Při nehodě řidič Fiatu utrpěl vážné zranění, s nímž byl transportován do nemocnice, osádka protijedoucího Opelu naštěstí vyvázla pouze s lehkými zraněními. Vzhledem k povaze zranění nemohl být alkohol u řidiče Fiatu zjištěn na místě, proto byl k tomuto zjištění nařízen odběr jeho krve v lékařském zařízení. Třiačtyřicetiletý řidič Opelu se podrobil zkoušce na alkohol na místě s negativním výsledkem. Hmotná škoda na vozidlech byla vyčíslena na 20.000 (Fiat) a 70.000 (Opel) korun. Technická závada nebyla na místě zjištěna ani uplatněna.

Veškeré okolnosti dopravní nehody, včetně určení její přesné příčiny, jsou nyní předmětem šetření náchodských dopravních policistů.

por. Mgr. Eva Prachařová
26. 8. 2019 v 10.30 hodin

Odkazy do noveho okna

Bezděkov nad. Metují

DN 23. 8. 2019 

Detailní náhled

Bezděkov nad. Metují

DN 23. 8. 2019 

Detailní náhled

Bezděkov nad. Metují

DN 23. 8. 2019 

Detailní náhled

Bezděkov nad. Metují

DN 23. 8. 2019 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem