Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič černé fábie ujel od nehody

BENEŠOVSKO - Policie hledá svědky! 

V pondělí dne 23. června letošního roku krátce před třináctou hodinou došlo v ulici Lidická ve Vlašimi k dopravní nehodě motocyklu a osobního motorového vozidla. Ke střetu naštěstí nedošlo. Motocyklista ale havaroval a řidič fábie z místa ujel. 
 
Ve chvíli, kdy třiadvacetiletý řidič motocyklu tovární značky Yuki projížděl po Lidické ulici směrem k ulici Riegrova, v úseku, kde je mírné klesání, mu do jízdní dráhy z místa ležícího mimo komunikaci náhle vjelo černé osobní motorové vozidlo tovární značky Škoda Fabia. Motocyklista se snažil rychle zareagovat, aby zabránil střetu. Strhl řízení motocyklu vlevo, bohužel ale havaroval. Při pádu na zem utrpěl naštěstí jen lehká zranění, takže mohl být po ošetření v nemocnici propuštěn do domácího léčení. Alkohol u něj policisté vyloučili orientační dechovou zkouškou. Předběžná škoda na motocyklu byla vyčíslena na deset tisíc korun.
 
Řidič černé fábie z místa události ujel směrem do Havlíčkovy ulice, aniž by zraněnému poskytl první pomoc a zůstal na místě až do příjezdu policie. Ta po něm od té doby pátrá. Policistům se dosud, i přes veškerá šetření, nepodařilo zjistit jeho totožnost. Hledají tedy svědky celé události. V této souvislosti se obracejí zejména na obyvatele Vlašimi, kteří se v pondělí dne 23. června krátce před třináctou hodinou pohybovali v prostorách ulic Luční, Lidická, Riegrova, Havlíčkova a jejich blízkém okolí, a mohli by poskytnout případná svědectví k celé události, aby se neprodleně obrátili na linku 158. Stejně tak přivítají jakékoliv poznatky k samotnému majiteli černé fábie.
 
Za pomoc a spolupráci děkujeme.  
 
nprap. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
3. června 2014

vytisknout  e-mailem