Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič bílého vozidla od nehody ujel

LOUNSKO - Pomůžete s objasněním nehody? 

Lounští policisté šetří dopravní nehodu, která se stala v neděli 5. září kolem 13:10 hod. u obce Kozly. Podle dosavadních informací jel zatím neznámý řidič osobního motorového vozidla bílé barvy po vedlejší silnici č. I/15 ze směru od Lovosic. Na křižovatce s hlavní silnicí č. II/257 odbočoval doleva na Louny a přitom zřejmě nedal přednost motorové tříkolce jedoucí po hlavní silnici ve směru od Bíliny na Louny. V křižovatce došlo ke střetu přední části tříkolky s pravou částí vozidla. Řidič tříkolky přitom upadl na vozovku a utrpěl zranění. Neznámý řidič bílého vozidla z místa dopravní nehody ujel ve směru na Louny.

Policisté se snaží zjistit totožnost řidiče osobního vozidla nezjištěné tovární a registrační značky. Podle svědků by mělo jít o vozidlo bílé barvy, zřejmě combi, novějšího typu. V registrační značce by se mohlo vyskytovat písmeno „B“.

V souvislosti s šetřením popsané nehody žádáme případné další svědky nebo řidiče, kteří například jeli za uvedeným bílým vozidlem, které mělo účast na nehodě nebo osoby, které by měly informace k tomuto nabouranému vozidlu nebo jeho řidiči, aby je poskytly na Dopravním inspektorátu Louny, ul. Benedikta Rejta, čp. 2297, tel.: 974 445 600, anebo na lince 158.

Za spolupráci děkujeme.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Louny 21. října 2021

vytisknout  e-mailem