Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Řešit nevěru pěstmi se nevyplácí

ZLÍNSKO: Napadl soka v lásce, skončil ve vazbě. 

Alkoholový večírek, v němž hrála prim nevěra dvou jeho aktérů, skončil vzájemnou rvačkou, příjezdem policistů, různě závažným zraněním všech zúčastněných a nakonec vazebním vězením nejagresivnějšího muže. Pěstmi a kopanci způsobil třicetiletý muž ze Zlína svému sokovi, třiačtyřicetiletému muži, těžké zranění a jen shodou šťastných okolností nedošlo k závažnějšímu, život ohrožujícímu zranění. Policejní komisař obvinil agresora ze zvlášť závažného zločinu těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

V polovině března se na neplánovaném večírku v bytě na sídlišti ve Zlíně sešli dva muži a dvě ženy. Hromadně řešili nevěru jednoho z nich s přítelkyní toho druhého. Když potom pod vlivem alkoholu došlo na tajné doteky nevěrníků, podváděného muže to natolik rozlítilo, že chtěl vzít problém do svých rukou a vyřešit ho. Neodhadl však zřejmě intenzitu, se kterou se do řešení pustil, starší muž se totiž ranám vůbec nebránil. Při vzájemné rvačce, do níž se po chvíli pustily i ženy - sokyně, se nakonec zranili všichni. Policisty přivolala jedna z žen. Všichni účastníci  byli pod vlivem alkoholu, muži nadýchali bezmála dvě promile. Nejmladší a nejagresivnější z nich skončil v policejní cele.

Po zjištění, že útočníka v roce 2015 podmíněně propustili z věznice, kde si odpykával trest za loupež, a stanovili mu zkušební dobu do roku 2018, podali kriminalisté návrh na jeho umístění do vazby, který soudce akceptoval.

21. března 2017, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem