Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Renault Megane odfrčel do neznáma

NÁCHODSKO – Vůz za téměř 400.000 korun přes noc zmizel 

panelákové sídliště.jpgIlustrační foto/Policie ČR
Náchodští policisté pátrají po odcizeném voze Renault Megane Z za téměř 400.000 korun. Majitelka automobil zaparkovala ve středu 30. srpna 2012 okolo čtvrté hodiny odpoledne na parkovišti před domem, vůz zamkla a v klidu odešla domů.
 
Ráno na parkovacím místě ovšem našla zcela jiný vůz. Místo luxusního renaultu v červené metalíze s nadstandardní výbavou parkoval ve stání jen obyčejný favorit. Ke krádeži zloděj rozhodně nepoužil žádné šperháky, jak otevírání, tak i startování vozu mělo již moderní způsob pomocí karty, tu ovšem měla majitelka po celou noc u sebe doma. Otázkou tedy zůstává, jak se zloděj do vozu dostal a nastartoval. Podle zjištěných skutečností, že na místě, kde původně majitelka zaparkovala, stál zcela jiný vůz již o půl hodiny později, si pachatel s krádeží asi pospíšil. Automobil otevřel, nastartoval a odjel s ním neznámo během nevelké chvíle.
 
Po pachateli i po vozidle nyní policisté pátrají. Vzhledem k blízkosti hranic počítají i s možností, že vůz mohl zmizet v cizině, pátrací formuláře tedy rozeslali i do okolních států Evropské Unie.
 
Por. Mgr. Eva Prachařová
31 .8.2012, 12:05

vytisknout  e-mailem