Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Relace na svědky

PLZEŇ - Dopravní policisté šetří příčinu a okolnosti dopravní nehody dvou vozidel, která se stala na konci srpna 2020 v katastru obce Nezbavětice na silnici I/20 mezi obcemi Losiná a Chválenice. 

Dopravní policisté provádí šetření ve věci dopravní nehody, střetu červeného vozidla tovární značky Peugeot combi s vlekem a osobního vozidla tovární značky Škoda Superb. K uvedené události došlo v katastru obce Nezbavětice, na silnici I/20 mezi obcemi Losiná a Chválenice dne 30. srpna 2020 okolo 21:46 hodin.

Policisté v rámci objasňování kolize získali mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na kterém je zachyceno červené vozidlo převážející loď (katamarán).

Dopravní policisté žádají o spolupráci případné svědky této události a zejména řidiče vozidla Peugeot, na kterém byla naložena loď, aby se osobně přihlásili na Policii České republiky, Dopravní inspektorát Městského ředitelství policie Plzeň, U Borského parku 20, nebo telefonicky na č.: 974 325 256 nebo zavolali na bezplatnou linku 158. Policisté předem děkují za získané poznatky.

nprap. Veronika Hokrová
30. září 2020

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem