Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Reklamní podvodník

Od listopadu minulého roku podvodně vylákal devětapadesátiletý muž z Liberce od různých firem na Mladoboleslavsku víc než dvacet tisíc korun. 

 

Nejméně v sedmi případech se vydával za zástupce reklamní agentury, která zajišťuje reklamu v rámci fotbalových utkání FK Mladá Boleslav, nebo SKP Mladá Boleslav. Muž nabízel umístění reklamy na propagačních materiálech a reklamních poutačích během utkání obou teamů. Na poskytnutí této reklamy uzavíral různé smlouvy, které podmiňoval zaplacením zálohy v rozsahu od pěti set korun do několika tisíc. Vybrané zálohy si ponechal pro vlastní potřebu a firmám žádnou reklamu nezprostředkoval. V úterý bylo podvodníkovi sděleno podezření z trestného činu podvod.

Je pravděpodobné, že během roku 2009 podnikavec navštívil a vybral zálohy od více firem, kterým do této chvíle žádnou reklamu nezprostředkoval. Policie proto žádá případné poškozené, které kontaktoval muž s nabídkou reklamy na materiálech FK Mladá Boleslav a SKP Mladá Boleslav a na tuto reklamu vybral zálohy, aby na telefonním čísle 974 877 337, nebo lince 158 kontaktovali policisty.

vytisknout  e-mailem