Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Ředitel služby pořádkové policie ocenil policisty z Libereckého kraje

KRAJ – Ředitel služby pořádkové policie Policejního prezídia ČR předal dvěma policistkám a dvěma policistům medaili služby pořádkové policie. 

Na konci února ředitel Ředitelství služby pořádkové policie Policejního prezídia České republiky plukovník Mgr. Petr Sehnoutka předal ocenění dvěma policistkám a dvěma policistům z Krajského ředitelství policie Libereckého kraje. Z rukou ředitele medaili služby pořádkové policie převzali kpt. Bc. Danuše Trojáková, npor. Mgr. Irena Maixnerová, prap. Lukáš Krbeček a prap. Miroslav Soukup.

Uvedené policistky a policisté toto ocenění získali za odvedenou službu u Policie České republiky následovně:

  • kpt. Bc. Danuše TROJÁKOVÁ,  zařazena jako vrchní komisařka na Odboru služby pořádkové policie Krajského ředitelství policie Libereckého kraje

Policistka, která věnovala 27letou policejní kariéru službě pořádkové policie. Za celou dobu byl její přístup ke služby vždy aktivní a iniciativní. S neutuchajícím zápalem stále plní funkci styčného důstojníka pro menšiny, lektorku transakční analýzy i členky týmu kolegiální podpory a to i za plnění dalších svých povinností vyplývající z jejího aktuálního zařazení na odboru služby pořádkové policie.

  • npor. Mgr. Irena MAIXNEROVÁ, aktuálně zařazena jako vedoucí Obvodního oddělení Česká Lípa, Územní odbor Česká Lípa

Tato policistka delší dobu působí na postu vedoucí obvodního oddělení, momentálně na největším oddělení Územního odboru Česká Lípa. Zde svojí aktivní činností a profesionální úrovní velmi kvalitně řídí dané obvodní oddělení. Jedná se o policistku, která se umí postavit za svoje podřízené a snaží se nejen pro ně, ale i pro Policii ČR udělat maximum. Proto se také nyní velmi aktivně podílí na kompletní rekonstrukci obvodního oddělení i na neustálém posilování policejního image u veřejnosti.

  • prap. Lukáš KRBEČEK, zařazen jako inspektor na Obvodním oddělení v Turnově, Územní odbor Semily

Díky jeho zájmu o službu, pozitivnímu nasazení i neustálému úsilí k dobrým výsledkům je dlouhodobou oporou turnovského obvodního oddělení a „tahounem výslednosti“. Jeho přístup byl a je vždy aktivní, iniciativní se zájmem o výkon služby. Pravidelně dosahuje velmi dobrých výsledků, kdy zejména velmi pozitivně je hodnocena jeho spolupráce s kolegy ze Služby kriminální policie a vyšetřování na objasňování trestné činnosti spadající nejen pod rámec obvodního oddělení.

  • prap. Miroslav SOUKUP, zařazen jako inspektor na Obvodním oddělení Jablonec nad Nisou - Mšeno, Územní odbor Jablonec nad Nisou

Praporčík Miroslav Soukup je vítězem soutěže „Okrskář roku 2019“ pořádané Krajským ředitelstvím policie Libereckého kraje. Ocenění získal na základě výsledků jeho dlouhodobé usilovné činnosti okrskáře a práce ve stylu community policing, kdy působí velmi pozitivně jako dobrý příklad pro ostatní policisty obvodních oddělení v rámci celého Libereckého kraje. Zároveň touto svojí činností na veřejnosti významně zvyšuje prestiž Policie České republiky.

1
Na fotografii zprava:
plk. Mgr. Pavel Bartoš MBA (náměstek ředitele pro vnější službu Krajského ředitelství policie Libereckého kraje), prap. Miroslav Soukup, kpt. Bc. Danuše Trojáková, plk. Mgr. Petr Sehnoutka (ředitel Ředitelství pořádkové policie), npor. Mgr. Irena Maixnerová, prap. Lukáš Krbeček a plk. JUDr. Lukáš Kalenský (vedoucí Odboru služby pořádkové policie Krajského ředitelství policie Libereckého kraje).



9. 3. 2020
nprap. Dagmar Sochorová
tisková mluvčí, KŘP Libereckého kraje

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem