Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Recidivista zase kradl

TEPLICKO - Vězení ho zjevně nenapravilo; Hledáme svědky nehody... 

Recidivista zase kradl

     Ani sedmnáct předchozích odsouzení neodradilo 33letého recidivistu od páchání další majetkové trestné činnosti. Muž, který opustil brány vězení letos v únoru je podezřelý, že koncem června využil v Teplicích nepozornosti prodavačky a v nestřežený okamžik se natáhl přes prodejní pult a ze stojanu odcizil padesát výherních losů. Krádeží způsobil škodu necelých pět tisíc korun a o týden později už kradl znovu. V teplickém supermarketu odcizil z kabelky, kterou měla poškozená zavěšenou na nákupním vozíku, peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady a platební kartou. Policisté mu sdělili podezření z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což ho může soudce v případě uznání viny poslat až na tři roky zpátky do vězení.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 9:45 do 12:50 hodin v Dubí, ul. Tyršova, na odstavné ploše u fotbalového hřiště. Dosud nezjištěný řidič měl poškodit zadní nárazník zaparkovaného vozidla VW Sharan a místo nehody opustit, aniž by splnil povinnosti související s účastí na nehodě. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do zaparkovaného auta. Po překonání zámku dveří vnikl dovnitř a odcizil batoh s rybářským vybavením, celková škoda byla vyčíslena na více jak 13 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

21. července 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem