Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Recidivista zase kradl

TEPLICKO - Už devět dnů po propuštění z vězení se dopustil krádeže a další zprávy. 

Recidivista zase kradl

     Policisté dopadli zloděje, který je podezřelý, že začátkem července v Trnovanech vnikl do zaparkovaného auta, z jehož motorového prostoru odcizil autobaterii. Podezřelým je 55letý v minulosti 34krát odsouzený recidivista, který byl v době spáchání činu pouhých devět dnů na svobodě po propuštění z vězení. Muž, který způsobil škodu přes pět tisíc korun, si včera převzal sdělení podezření z přečinu krádeže, za který ho může soudce poslat až na tři roky zpátky za mříže.

Neplatil za zboží

     Policisté sdělili podezření z přečinu krádeže 37letému recidivistovi, který v několika případech odcizil zboží v obchodech. V minulosti 17krát odsouzený muž je podezřelý, že v Bílině a Teplicích ve čtyřech případech odcizil nářadí a kosmetické potřeby, které pak rozprodával na ulici. Celkem způsobil škodu přes šest a půl tisíc korun, v případě odsouzení mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Vykradený dům

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který vnikl do rozestavěného domu v centru Teplic. Odnesl si dvě bourací kladiva, brusku a dámské horské kolo, celková škoda byla vyčíslena na 33 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí až dvouletý trest odnětí svobody, intenzivně pátrají.

14. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem