Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Rakovničtí policisté žádají veřejnost o pomoc

RAKOVNICKO – Pátrají po pohřešovaném, který zmizel beze stopy. 

Rakovničtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži:

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=1290917190112

Pohřešování oznámil policistům jeho přítel, se kterým žije. Od 16. 9. 2019 21:42 hodin pohřešuje svého partnera, se kterým společně bydlí v obci Milý na okrese Rakovník. Muž byl naposledy v práci v neděli dne 15. 9. 2019, kdy odjel v 18:00 hodin domů. Druhý den ráno 16. 9. 2019 odjížděl z bydliště vozidlem Škoda Octavia III, bílé barvy do Rakovníka, kam kolem 7:00 hodin přijel a zaparkoval na parkovišti za sokolovnou v ulici Tyršova. Ten den byl na 7:00 hodinu objednán na rehabilitaci v budově bývalé polikliniky v Rakovníku. Objekt je vzdálen asi 100 metrů od místa zaparkování. Na rehabilitaci však toho dne již nedorazil, ani se neomluvil.

Dne 16. 9. 2019 bylo jeho vozidlo kolem 22:00 hodin nalezeno uzamčené. V autě byly vidět jeho oba mobilní telefony, které zde zanechal.

Kriminalisté v průběhu pátrání po pohřešovaném vyhodnocovali záznamy z kamer městského kamerového systému města Rakovník, na kterých je vidět kolem 7:00 hodin dne 16. 9. 2019 příjezd bílého vozidla na uvedené parkoviště. S největší pravděpodobností se jedná o automobil pohřešovaného. Těsně za ním bylo spatřeno malé, asi tří dveřové vozidlo červené barvy. Řidič tohoto vozidla nebo jeho osádka, by mohl být svědkem, který muže viděl naposledy, neboť jel za ním na uvedené parkoviště. Kamerový záznam neprokázal, že by pohřešovaný šel ze svého auta směrem k poliklinice.

Od doby zmizení se nikomu ze známých, příbuzných a spolupracovníků již neozval a jeho zmizení si nikdo nedovede vysvětlit. Kriminalisté mají důvodnou obavu, že se pohřešovaný mohl stát obětí násilného trestného činu a že s jeho zmizením může mít souvislost i výskyt neznámého červeného automobilu, jehož osádku by policisté rádi znali. Žádají proto širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném. Jakékoliv informace mohou občané sdělit policistům na bezplatné telefonní lince 158.

Poslední den výskytu mohl mít pohřešovaný na sobě šedé kalhoty, modrou kostkovanou košili a tmavé sportovní boty. Na zádech batoh s notebookem. Muž je vysoký cca 2 metry, blonďaté, krátce střižené vlasy, dioptrické brýle, střední postavu, váha cca 120 kg.

por. Bc. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
19. září 2019

vytisknout  e-mailem