Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řádění muže v Sokolovně

Mladoboleslavští kriminalisté hledají svědky a poškozené v případě výtržnosti, která se stala poslední červencovou noc v Sokolovně v Bělé pod Bezdězem. 

 

Sedmadvacetiletý muž tam, zřejmě pod vlivem návykových látek, napadal návštěvníky a obsluhu diskotéky. Před diskotékou pak poničil zaparkované vozidlo BMW a vozidlo zasahujících policistů.

Vyšetřováním incidentu bylo zjištěno, že muž napadl a zranil mnohem více osob, než bylo zatím vyslechnuto. Kriminalisté především pátrají po brutálně napadených dívkách, které muž údery a kopy srazil ze stolu v areálu tržnice a dále po mladíkovi, kterého před sokolovnou srazil údery a kopy do křoví.

K objasnění případu by výrazně pomohlo také poskytnutí výpovědi svědků, případně fotografií, či videozáznamů, které svědci události pořizovali telefony. Proto žádáme poškozené a svědky této události, aby kontaktovali vyšetřovatele na tel. čísle 974 877 333, nebo zavolali linku 158. Videozáznamy lze také anonymně zaslat na e-mailovou adresu ormbook@mvcr.cz ( do předmětu uvést název „Sokolovna“ ).


 

vytisknout  e-mailem