Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Půjčky nesplácí

DĚČÍNSKO - Půjčil si na mobil a televizi, platit se mu ale nechce; Vloupání do domu... 

Půjčky nesplácí

     Ze spáchání úvěrového podvodu je podezřelý 18letý mladík, který uzavřel se společností poskytující nebankovní půjčky dvě úvěrové smlouvy na nákup zboží v hodnotě téměř 27 tisíc korun. Za půjčené peníze si muž koupil mobil a televizi, smluvně stanovené splátky ale ani v jednom případě nehradí. Pokud případ skončí u soudu, mohl by si v krajním případě vyslechnout verdikt až dvouletého trestu odnětí svobody.

Vloupání do domu

     Až tříletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který se ve Šluknově vloupal do rodinného domu. Z nemovitosti odcizil několik desítek metrů měděné instalace topení a poškodil zařízení v domě, celková škoda byla vyčíslena na 56 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli intenzivně pátrají.

Zloděj odnesl trampolínu

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Rumburku vnikl na zahradu u rekreační chalupy, ze které odcizil venkovní trampolínu. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, lapkovi hrozí v případě dopadení až tříleté vězení.

29. června 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem