Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Půjčila si a nesplácí

TEPLICKO - Žena byla obviněna z úvěrového podvodu a další zprávy. 

Půjčila si a nesplácí

     Z přečinu úvěrového podvodu byla obviněna 27letá žena, která si prostřednictvím internetu zažádala o desetitisícovou půjčku. V žádosti o úvěr ale uvedla nepravdivé údaje o výši svého příjmu, smluvně stanovené splátky navíc neuhradila. V případě, že věc skončí u soudu, může být žena odsouzena až k dvouletému vězení.

Vykradený byt

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který se v Trnovanech vloupal do neobydleného bytu sloužícího jako skladovací prostor. Pachatel si odnesl nářadí, stolní počítač s monitorem, elektroinstalační materiál a další věci, celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro zločin krádeže a po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí až osmileté vězení, pátrají.

Odcizené auto

     Škodu ve výši 130 tisíc korun způsobil neznámý pachatel, který měl v Teplicích odcizit osobní auto. Zloděj zřejmě v nočních hodinách ukradl zaparkovaný Volkswagen Caddy, policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po vozidle vyhlásili celostátní pátrání.

Vloupání do garáže

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do garáže. Majitele připravil o dvě kola, k tomu přibral i vrtačku. Celková škoda byla vyčíslena na více jak pětaosmdesát tisíc korun, zloději hrozí v případě dopadení trestní stíhání pro zločin krádeže a až osmileté vězení.

14. ledna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem