Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Prověřujeme potyčku osob na Soukenném náměstí

LIBEREC - Přijmeme jakékoliv poznatky či svědectví z místa události. 

Dne 6. listopadu jsme v brzkých ranních hodinách přijali prostřednictvím linky 158 oznámení o potyčce několika osob na Soukenném náměstí v Liberci. Operační důstojník na místo ihned vyslal několik hlídek policie. Na místě zasahovala i Městská policie Liberec.

Případem se nyní zabývají policisté z Obvodního oddělení Liberec - centrum, kteří již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a v současné době probíhají standardní úkony trestního řízení. Současně na celé události spolupracujeme s městskou policií a dochází k zajišťování a vyhodnocování kamerových záznamů, a to i záznamů, které byly zajištěny na sociálních sítích.

Žádáme občany, kteří byli svědky události, aby nám pomohli objasnit dějovou linii prostřednictvím svého svědectví. Současně žádáme, aby se přihlásily i osoby, které disponují jakýmkoliv obrazovým záznamem z místa události. V případě jakýchkoliv poznatků se obraťte na policisty Obvodního oddělení Liberec centrum osobně, na adrese Krajinská 487, Liberec. Případně je kontaktujte na telefonním čísle 974 467 100 a nebo také přímo na bezplatné tísňové lince 158. 

Za jakékoliv poznatky předem děkujeme.


7.11.2022
por. Bc. Adéla Fialová
Oddělení tisku a prevence KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem