Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Protidrogový projekt odstartoval

ÚSTECKÝ KRAJ - Nový projekt v Mostě zahájili policejní představitelé 

 

Ve středu 16. ledna 2013 proběhlo v Mostě zahájení nového protidrogového projektu s názvem „Správným směrem“. S tím byla spojena slavnostní vernisáž, které se zúčastnili ředitel Národní protidrogové centrály SKPV Praha plk. Mgr. Jakub Frydrych, ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje plk. Mgr. Tomáš Landsfeld a vedoucí Územního odboru Policie ČR Most plk. Mgr. Jiří Volprecht. Pozvání na zahájení přijali také zástupci kraje, měst, školských zařízení a dalších organizací, které se zabývají protidrogovou prevencí.

Realizátorem projektu je Národní protidrogová centrála Služby kriminální policie a vyšetřování Praha a Krajský úřad Ústeckého kraje. Do programu je značnou měrou zapojeno Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, zejména Územní odbor Most.

Projekt „Správným směrem“ bude v letošním roce probíhat ve třech regionech kraje. Spočívá ve společném aktivním působení odborníků v oblasti drog na poli prevence. Dílčí částí je grafická soutěž vyhlášená pro střední školy a učiliště. Završením projektu bude ocenění vítězů, kteří obdrží hodnotné ceny. Součástí první etapy je výstava grafických děl s drogovou tématikou. Ta jsou k vidění v budově Policie ČR Most v prostorách veřejnosti přístupných. Vernisáž zde potrvá až do konce února, poté se přestěhuje do litvínovské knihovny.


 

por. Alena Bartošová

preventivně informační skupina

Krajského ředitelství policie ústeckého kraje


 

18. ledna 2012


 

vytisknout  e-mailem