Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Prostřelil si nohu

NOVOJIČÍNSKO - nelegálně drženou zbraníí 

S nelegálně drženou zbraní si prostřelil 59letý muž z Novojičínska vlastní neopatrností nohu.

Zbraň, která původně patřila jeho otci, vyčistil, opravil a nabil. K samotnému výstřelu mělo dojít při pádu poškozeného na silnici v noci 23. října.  Podle dosavadního zjištění ji měl v době zranění v kapse kalhot. Takto způsobené zranění si vyžádalo operativní zákrok v nemocnici.
Samotnou zbraň policisté zajistili pro další zkoumání.  Okolnosti zranění, způsob nabytí i držení zbraně je věcí dalšího vyšetřování bíloveckých policistů s podezřením ze spáchání přečinu nedovoleného ozbrojování.

Najížděli z Ostravy
Novojičínští kriminalisté v těchto dnech jistili, že tři muži z Ostravy mají na svědomí několik případů vloupání do objektů na celém Novojičínsku.

Muži ve věku 26 až 34let trvale bytem v Ostravě se v průběhu celého roku vloupávali do objektů v Příboře, Frenštátu pod Radhoštěm, Kopřivnici i Odrách. Doposud na jednotlivých případech spolupracují s policisty z Ostravy, jelikož se dopouštěli trestné činnosti také na jejich území. Jen na Novojičínsku způsobili svým jednáním desetitisícové škody poškozeným.
Je věcí dalšího vyšetřování kolik případů se jim prokáže. Nicméně jsou to další jedinci, které policisté v posledním období odhalili.


por. Mgr. Petr Gřes
tiskový mluvčí
PIS Nový Jičín
 

vytisknout  e-mailem