Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prostitutka skončila ve vazbě

TEPLICKO - Porušila rozhodnutí soudu; Hledáme svědky nehod; Vloupání do domu. 

Porušila rozhodnutí soudu

     Ve vazbě skončila 37letá prostitutka, která je podezřelá z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Před několika dny ji v Dubí kontrolovali policisté, kteří při lustraci zjistili, že má rozsudkem soudu vysloven zákaz pobytu v katastru města Dubí a to až do roku 2022.

     Protože se ani u výslechu netajila tím, že uložený trest bude i nadále ignorovat a navíc to nebylo poprvé, kdy byla přistižena v obci, kde má zákaz pobytu, eskortovali ji policisté ve lhůtě 48 hodin k soudu. V minulosti devětkrát odsouzená recidivistka tak bude na trest čekat za mřížemi, v krajním případě ji může soudce poslat do vězení až na dva roky.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od půlnoci 14. prosince do 9:00 hodin dne 17. prosince 2019 v teplickém lázeňském parku u objektu Vojenských lázní. Neznámý řidič nezjištěného vozidla měl poškodit sloup veřejného osvětlení a z místa odjet, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

     Z místa ujel i neznámý řidič, který měl jet 23. prosince 2019 kolem 20:50 hodin v Duchcově po ul. Osecká ve směru z centra na Osek, přičemž při předjíždění autobusu MHD, který vyjížděl ze zastávky "Duchcov nemocnice", ohrozil řidiče vozidla VW Touran, který vjel na ul. Osecká z ul. V Domkách. Řidič vozidla VW Touran musel strhnout řízení na pravou stranu, aby zabránil střetu, přitom narazil pravým bokem do svislého dopravního značení. Podle dosavadních poznatků mohl být viníkem nehody řidič šedého vozidla Audi, pravděpodobně typu A4 nebo A6.

     K další nehodě došlo 24. prosince 2019 v 00:15 hodin v Dubí, ul. Zahradní u domu č. p. 262/9, kde měl dosud nezjištěný řidič poškodit levý bok vozidla Ford Galaxy zaparkovaného při pravém okraji ul. Zahradní ve směru od ul. Krušnohorská. Následně místo dopravní nehody opustil, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti související s dopravní nehodou. Podle výsledků dosavadního prověřování mohl nehodu zavinit řidič staršího a menšího vozidla červené barvy, pravděpodobně VW Polo.

     Od nehody ujel i řidič, který jel 28. prosince 2019 v 15:10 hodin po ulici Bohosudovská v Krupce směrem od Komáří Vížky. U domu č. p. 49 při objíždění zaparkovaných vozidel přejel do protisměru a narazil levým bokem do levého zpětného zrcátka automobilu VW Golf, který jel v opačném směru jízdy. Neznámý řidič měl na místě zastavit, sebrat úlomky plastů ze svého vozidla a poté z místa odjet. Podle svědků měl nehodu zavinit řidič menšího vozidla modré nebo zelené barvy, výrobní značka nejspíše Hyundai nebo Suzuki, s počátkem registrační značky 7U7.

     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vloupání do domu

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý 29letý muž, který se na Teplicku vloupal do rodinného domu. Po překonání vstupních dveří měl vniknout do nemovitosti, kde si do batohu připravil k odcizení elektroniku, šperky, peníze a další věci. Byl ale vyrušen náhlým příchodem majitele domu, nakonec tedy nic odcizil a z místa utekl pryč. Policisté mu v uplynulých dnech sdělili podezření z přečinů, za které mu i s ohledem na přechozí tři tresty hrozí až tříleté vězení.

30. prosince 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem