Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prostitutka okradla zákazníka

TEPLICE - Prostitutka zlodějka obviněna; Na výživném dluží přes 60 tisíc... 

Prostitutka zlodějka obviněna
     Po třech měsících pátrání dopadli policisté prostitutku, která koncem listopadu okradla cizince. Poškozený naložil 29letou ženu do auta, kterým odjeli na Novou Ves. Tady zlodějka využila snížené pozornosti muže a během sexuálních hrátek mu z úložného prostoru u čelního skla odcizila tašku s finanční hotovostí. Než však stačila vystoupit z auta, okradený zjistil, že mu peněženka chybí a snažil se ženu zadržet. Ta ho udeřila do hlavy svou kabelkou, a aby ji nemohl pronásledovat, venku mu nůžkami probodla pneumatiku vozidla a z místa i s odcizenými penězi utekla. Ženu, která nekradla na Teplicku poprvé, policisté obvinili z přečinu krádeže, za který jí hrozí až dva roky za mřížemi.
 
Na výživném dluží přes 60 tisíc
     Až na 62 tisíc korun se vyšplhala částka, kterou dluží na výživném 40letý muž. Od roku 2006 neplní vyživovací povinnost na svého nezletilého syna, ačkoliv mu byla tato povinnost stanovena rozsudkem Okresního soudu. Muž byl obviněn z přečinu zanedbání povinné výživy, za který mu hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.
 
Vloupání do auta
     K vloupání do osobního auta Daewoo došlo tento týden v centru Teplic. Neznámý pachatel se vloupal do vozidla zaparkovaného ve dvoře domu, kdy po rozbití okénka vnikl dovnitř a následně odcizil autorádio, gola sadu, reflexní vestu a znak ZTP. Uvedeným jednáním vznikla majiteli škoda téměř 5 tisíc korun. Po zloději policisté pátrají.
 
 
Teplice, 9. 3. 2011, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem