Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Projekt Policie České republiky

Pomáháme druhým"Pomáháme druhám" je projekt Policie ČR, který má kořeny v naší firemní kultuře a naší základní filozofii, která se řídí heslem „Pomáhat a chránit“. Policie České republiky vnímá svoji pozici ve společnosti, jejíž je nedílnou součástí. Kromě toho, že má a musí být nositelem zákonnosti, spravedlnosti, rovnosti, morálky a etiky, chce také být prospěšná tím, že nasměřuje část svých dobrovolných aktivit do oblasti sociální odpovědnosti.
Policie České republiky se hlásí k Národnímu akčnímu plánu společenské odpovědnosti organizací v České republice a bude hledat cesty k jeho naplňování.
Projekt „Pomáháme druhým“ je zastřešující platformou pro jednotlivé kampaně a aktivity Policie České republiky ať už na celorepublikové nebo regionální úrovni, jejichž smyslem je naplňovat základní myšlenky sociální odpovědnosti.
logo projektu název projektu popis projektu
Movember Kampaň Policie České republiky na podporu mužského zdraví.
ROZ - Dřeň

Podpořme darování kostní dřeně

Kampaň Policie České republiky k získání nových dobrovolníků pro zápis do Českého národního registru dárců dřeně. 
Krev.png

I tobě v žilách koluje naše krev!

Kampaň Policie České republiky k podpoře darování krve  - ve spolupráci s ZZS a HZS. Cílem projektu je u veřejnosti i u složek IZS zvýšit povědomí o bezpříspěvkovém darování krve a tím pomoci transfuzním stanicím najít další nové pravidelné dárce.

  

vytisknout  e-mailem