Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Projekt „Máš na to?“ odstartoval v Uherském Hradišti

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Postupují studenti ze Starého Města.  

Dnešním dnem oficiálně začal projekt Krajského ředitelství policie Zlínského kraje „Máš na to?“. První okresní kolo se uskutečnilo v tělocvičně Územního odboru Uherské Hradiště. Fyzická část soutěže se skládala z disciplín, které musí absolvovat uchazeči o práci u Policie ČR během přijímacího řízení. Nejdříve pětičlenná družstva soutěžila v člunkovém běhu, následovaly kliky, celomotorický test a běh na 1000 metrů. Policisté z jednotlivých oddělení služební přípravy bedlivě dohlíželi nad kvalitou a kvantitou jednotlivých výkonů.
Druhá část, která obsahovala další tři disciplíny, byla zaměřena na týmovou spolupráci. Příprava a hodnocení výkonů, kterých studenti a studentky při těchto originálních úkolech dosáhli, byla v kompetenci policejních psycholožek.
Nejlépe si v uherskohradišťském okresním kole vedli studenti Střední odborné školy a Gymnázia Staré Město pod vedením Mgr. Vlastimila Šišáka.
Tým soutěžící ve složení Martin Vaculík, Vojtěch Omelka, Jakub Pavlica, David Janováč a Josef Marada postoupil do krajského finále, které se uskuteční 18. října 2016 v prostorech Střední průmyslové školy Zlín.
Na druhém místě se dnes umístil tým Obchodní akademie Uherské Hradiště a třetí příčku obsadil čistě dívčí tým Církevní střední školy pedagogické a sociální Bojkovice. Výkony těchto děvčat byly obdivuhodné, neboť se v mnoha disciplínách vyrovnaly i jejich chlapeckým soupeřům.
Všem soutěžícím gratulujeme k výbornému sportovnímu výkonu, který by byl v mnoha případech dostačující k úspěšnému splnění testu tělesné zdatnosti, což je jedna z podmínek pro přijetí do služebního poměru k Policii ČR.
Další okresní kolo se uskuteční v úterý 27. září 2016 ve Valašském Meziříčí.

 

Uherské HradištěVítězný tým

 

22. září 2016, nprap. Petr Jaroš

Odkazy do noveho okna

Máš na to-plakát krajské kolo

Máš na to-plakát krajské kolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem