Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Prodejnu vykradli zloději

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Škoda přesáhla tři sta tisíc korun. 

Dnes ráno vyjížděla policejní hlídka do Starého Města do ulice Východní. Kolem půl třetí ráno tam totiž došlo k vloupání do prodejny s elektronikou. Zlodějům se po rozbití vchodových dveří podařilo dostat dovnitř prodejny, odkud ukradli šest fotoaparátů a čtrnáct notebooků. Vše se odehrálo během několika minut. Pracovník bezpečnostní firmy, který přijel na místo ihned po přijetí signálu, si všiml, že od prodejny odjíždí tmavé osobní auto směrem na Huštěnovice.

Na místo se kromě výjezdové skupiny kriminalistů dostavil i kriminalistický technik včetně policejního psovoda se služebním psem. Ti ohledali jak prodejnu, tak i blízké okolí a zajistili upotřebitelné stopy.

Prozatím neznámí pachatelé způsobili škodu, která se vyšplhala na tři sta patnáct tisíc korun. Po dopadení jim hrozí až pětileté vězení. 

Policisté žádají veřejnost o pomoc. Pokud máte někdo jakékoliv informace k tomuto případu, sdělte je prosím na nejbližší policejní služebně nebo na lince 158. Stejně tak učiňte v případě, že spatříte pohyb podezřelých osob či vozidel v blízkosti jakékoliv jiné prodejny. 

24. listopadu 2015, por. Bc. Milena Šabatová

 

vytisknout  e-mailem