Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodával heroin prostitutkám

TEPLICE - Dealer drog obviněn, Chtěla elektřinu zadarmo, Viděli jste nehodu? 

Prodával heroin prostitutkám
 
Dealera heroinu, který prodával drogu v Teplicích, se podařilo zadržet teplickým kriminalistům ve spolupráci se zásahovou jednotkou Ústeckého kraje. Zadržený 53letý muž  měl klientelu mezi drogově závislými ženami, především z řad prostitutek, které svou „živnost“ provádějí v Teplicích a v Dubí. Heroin prodával téměř každý den buď na jedné čerpací stanici v Teplicích, nebo přímo v místě svého bydliště v Litvínově. Půl gramu heroinu prodával za 500,-Kč. Některým prostitutkám dával heroin i na dluh. Při domovní prohlídce byly u něj v bytě zajištěny věci související s distribucí heroinu, jako například digitální váhy, plastové sáčky s obsahem drogy, ale i prázdné sáčky.  Muži bylo sděleno obvinění z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Zároveň byl podán návrh na vzetí obviněného do vazby.
 

Chtěla elektřinu zadarmo

 Z krádeže elektřiny byla obviněna 24letá žena ze Soběchleb. Ta neoprávněně odebírala od září loňského roku do současné doby elektřinu do svého bytu. Provedla neodborným způsobem zapojení vývodního vodiče, kdy neoprávněně odebrala 2,024 kWh elektřiny v částce převyšující 5 tisíc korun. Za tento skutek jí hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Kdo naboural „Antoníček“?
 
K dopravní nehodě mělo dojít dne 22. února 2011 v době od 09:00 hod. do 14:00 hod. na parkovišti u servisu Mountfield (budova autobazaru Jelínek) v Srbicích. Nezjištěný řidič nezjištěného motorového vozidla měl v danou dobu pobořit přístřešek hlavního uzávěru plynu (tzv. "antoníček" z bílých cihel) u budovy Autobazaru Jelínek a z místa nehody ujet, aniž by učinil jakákoliv opatření daná zákonem.
Veškeré informace k uvedené dopravní nehodě přijímá dopravní inspektorát, skupina dopravních nehod na adrese Husitká 5, Teplice nebo na lince 974439260.
 
 
Teplice, 31. března 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem