Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Problematika naše společná

Úvodní setkání lokálního partnerství proběhlo v Kutné Hoře 

Kulturní vstup dětíKulturní vstup dětí
Úvodní řeč starosty v Rytířském sáluÚvodní řeč starosty v Rytířském sálu
Zástupci kutnohorské policieZástupci kutnohorské policie (vpravo)

     Vedení kutnohorské policie přijalo dne 11. 6. 2010 pozvání Města Kutná Hora a Agentury pro sociální začleňování na úvodní setkání lokálního partnerství. Úvod a zahájení patřily starostovi Kutné Hory Ivo Šalátkovi a pak i dětem ze Základní školy a Praktické školy Kutná Hora, které přítomné potěšily zpěvem.
     Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách je nástrojem Vlády ČR k zajištění podpory obcím v procesu sociální integrace. Jejím posláním je propojovat subjekty na místní úrovni tak, aby spolupracovaly při sociálním začleňování a společnými silami vytvořily a následně realizovaly strategický plán integrace sociálně vyloučených obyvatel. Město Kutná Hora je jedním z 24 měst a obcí, které uzavřely s touto agenturou memorandum o vzájemné spolupráci. Její zástupci Martin Šimáček a Vít Lesák poděkovali starostovi Kutné Hory Ivo Šalátkovi za podporu a spolupráci. Za kutnohorskou policii byla v Rytířském sále Městského úřadu v Kutné Hoře přítomna plk. JUDr. Blanka Matějů, její zástupce plk. Ing. Radek Zábraha a pracovník preventivně informační skupiny nprap. Daniel Votroubek.
     Ani policie na Kutnohorsku tak nechce stát „stranou dění“, neboť moc dobře ví, že zmíněná problematika se zcela jistě dotýká i jí.

 

vytisknout  e-mailem