Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pro návštěvníky Špindlerova Mlýna

TRUTNOVSKO-Řidiči pozor!!!! 

Policie České republiky v Trutnově tímto upozorňuje všechny návštěvníky Špindlerova Mlýna, že od začátku roku 2012 dojde v horském středisku k jedné velké změně. Všichni motorizovaní návštěvníci horského střediska, kteří si pro vjezd „za závoru“ ve směru na Špindlerovu boudu kupovali v místním srubu doklad k vjezdu vozidel, budou muset od nového roku zakoupit uvedený doklad v místním informačním středisku Správy KRNAP, který se nachází přes komunikaci ve směru od bývalého objektu u místního autokempu.
Na samotném místě se budou moci účastníci silničního provozu setkávat se zákazovou dopravní značkou „Zákaz vjezdu všech motorových vozidel“, která bude doplněna dodatkovou tabulkou s textem „Mimo vozidel s dokladem Správy KRNAP“. Na místě bude navíc umístěna informační tabule, která bude širokou veřejnost o vjezdu a způsobu dopravy do lokality upozorňovat v českém, polském a německém jazyku. Doprava na Špindlerovu boudu bude zajištěna kyvadlovou autobusovou dopravou. Povolení k vjezdu do lokalit, které se nacházejí za zákazovou dopravní značkou, mohou ubytovatelé zajistit svým klientům v dostatečném předstihu prostřednictvím elektronické pošty na adrese Správy Krkonošského národního parku.
Po vzájemné komunikaci mezi městem Špindlerův Mlýn, pracovníky Krkonošského národního parku a Policií České republiky musí všichni návštěvníci horského střediska počítat s tím, že se budou moci v místě, kde bude instalována zákazová dopravní značka a v lokalitě „za závorou“ v nepravidelných intervalech setkávat s policejními hlídkami a terénními pracovníky správy parku. Policie České republiky tímto žádá všechny motorizované návštěvníky našich nevyšších hor, aby do uvedené lokality vjížděli jen s platným dokladem o povolení k vjezdu.
nprap. Udo Ertner
13. 12. 2011
Povolení k vjezdu: http://povoleni.krnap.cz/
KRNAP: http://www.krnap.cz/

vytisknout  e-mailem