Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pro dobrotu na žebrotu

Hledáme další svědky fyzického napadení muže, pomůžete nám? 

Pražští kriminalisté se zabývají případem, který se odehrál 24. června v odpoledních hodinách v ulici Jugoslávských Partyzánů. Před zdejším obchodem stála skupinka tří osob. Jeden z mužů kradl vystavené zboží, čehož si všiml kolemjdoucí muž a jeho jednání mu nebylo lhostejné. Napomenul ho, aby se choval slušně a zboží vrátil zpět. To se jemu a jeho partě nelíbilo a po slovní rozepři ho napadli. Muž utrpěl tržnou ránu na hlavě a poranění kotníku. V momentě, kdy muž volal na linku 158, dali se aktéři napadení na útěk. Vzápětí je však policejní hlídka zadržela. 

Z šetření na místě činu vyplynulo, že tento čin měla vidět žena a protože se bála, schovala se do zmíněného obchodu. Po incidentu odešla neznámo kam a do dnešního dne se jí nepodařilo ztotožnit. 

Z tohoto důvodu prosíme výše uvedenou svědkyni, popřípadě ostatní svědky této události, aby se ozvali na linku 158 a přispěli tak k řádnému objasnění věci. 

Tuto událost policie prověřuje pro podezření ze spáchání souběhu trestných činů ublížení na zdraví a výtržnictví, za což jim v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až tři léta. 

nprap. Lucie Drábková - 15. června 2020

Odkazy do noveho okna

napaden muž II.

napaden muž II. 

Detailní náhled

napadený muž I.

napadený muž I. 

Detailní náhled

podezřelá III.

podezřelá III. 

Detailní náhled

podezřelý I.

podezřelý I. 

Detailní náhled

podezřelý II.

podezřelý II. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem