Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Přišel ve vlastních, utekl v cizích

Policisté pátrají po muži, který je podezřelý z krádeže sportovních bot. 

Od konce listopadu minulého roku pátrají policisté z místního oddělení Holešovice po totožnosti muže, který je podezřelý z krádeže bot v částce přesahující osm tisíc korun. Krádež se odehrála venku před obchodním domem v Jankovcově ulici v Praze 7, kde si oba protagonisté případu dali schůzku. Na té se domluvili prostřednictvím mobilní inzertní aplikace, kde poškozený nabízel k prodeji sportovní obuv. Po domluvení podmínek se sešli na uvedeném místě. Zájemce o koupi si boty nazul na nohy, aby je vyzkoušel, sundat je však nehodlal. Nečekaně se rozběhl k blízké silnici, kde na něj čekal připravený vůz i s řidičem. Ten ho odvezl neznámo kam. Poškozenému tak nezbylo nic jiného než vše ohlásit na příslušnou policejní služebnu.

Podezřelého muže zachytila bezpečnostní kamera, pokud ho na fotografiích poznáváte, nebo víte, kde se nachází, kontaktujte linku tísňového volání 158.

Celý případ je v současné době prošetřován pro podezření z trestného činu krádež, za což hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Jan Rybanský - 10. ledna 2019  

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem