Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Připravujeme se na fotbalové utkání mezi Slováckem a Zlínem

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Na veřejný pořádek budou dohlížet desítky policistů.  

 

Více jak stovka policistů se připravuje na rizikové fotbalové utkání mezi 1. FC Slovácko Uherské Hradiště a FC Fastav Zlín, které začne v sobotu 30. dubna v 15 hodin na fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti. Přítomnost desítek policistů je nutná nejenom k zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti silničního provozu, ale je také nezbytnou prevencí před pácháním jakékoliv trestné činnosti. 

Mezi hlavní úkoly policie bude patřit dohled jak na příjezd a příchod fanoušků na stadion, tak i následně na jejich odjezd. Není vyloučeno, že se na utkání objeví i skupiny rizikových fanoušků. V průběhu utkání budou policisté veškeré dění monitorovat a v případě jakýchkoliv projevů násilí okamžitě zasáhnou.

Úkolem dopravních policistů bude dohled na bezpečnost a plynulost silničního provozu v nejbližším okolí. Vyzýváme všechny návštěvníky uvedeného utkání, kteří do místa jeho konání přijedou auty, aby s nimi parkovali na místech k tomu určených a respektovali dopravní značení o zákazech stání a zastavení.

Fanoušky rovněž vyzýváme, aby se dostavili na utkání včas, neboť budou při vstupu na fotbalový stadion probíhat důkladné kontroly zaměřené na dodržování zákazu vnášení nepovolených předmětů a na respektování návštěvního řádu.

Do bezpečnostního opatření budou naveleni pořádkoví a dopravní policisté, kriminalisté, psovodi, jízdní policie a členové antikonfliktního týmu. Řady policistů také posílí několik pořádkových jednotek nejenom ze Zlína, ale i z Jihomoravského kraje. 

28. dubna 2016, mjr. Mgr. Lenka Javorková

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

vytisknout  e-mailem