Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy ze Sokolovska

SOKOLOVSKO – Vyslechli si sdělení podezření. 

Třiadvacetiletý muž ze Sokolova byl komisařem kriminální policie obviněn z přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Tohoto jednání se měl dopustit na konci minulého roku u obce Těšovice. Zde se měl míjet s vozidlem VW Golf, které řídil o deset let starší muž, po kterém gestikulací požadoval, aby s vozidlem zastavil. Poté co mladší z mužů přistoupil k řidiči, začal ho slovně napadat a poté i fyzicky napadat. Třiatřicetiletý muž pak musel vyhledat lékařské ošetření. 

V průběhu vyšetřování kriminalisté zjistili, že třiadvacetiletý muž se tohoto jednání dopustit, ačkoli byl rozsudkem soudce Okresního soudu v Sokolově již odsouzen pro přečin výtržnictví.

Řídil s uloženým zákazem
Policisté z obvodního oddělení v Rotavě sdělili podezření pětatřicetiletému muži pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Tohoto jednání se měl dopustit v obci Rotava ve směru z Kraslic do centra obce, kdy měl řídit osobní motorové vozidlo. Při průjezdu obcí byl kontrolován strážníkem Městské policie. Policisté zjistili, že muž řídil vozidlo, ačkoliv si byl vědom skutečnosti, že mu byl Magistrátem města Karlovy Vary uložen zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel a také, že mu bylo Městským úřadem v Kraslicích oznámeno dosažení 12-ti bodů.

por. Ing. Pavel Valenta
29.01.2014

vytisknout  e-mailem