Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Případy z Karlovarského kraje

KARLOVARSKÝ KRAJ - Případy z Karlovarského kraje 

Žlutice – Pachatelé chyceni chvilku po činu
Dnes v noci došlo k vloupání do prodejny ve Žluticích. Policejní hlídka a psovod vyjeli na základně oznámení svědka okamžitě na místo. Během několika minut označil policejní pes Zarat nedaleko místa činu dva muže. Oba muži byli zajištěni i s odcizeným alkoholem. Policisté zjistili, že se jedná o dva mladistvé, ti se na místě se k činu doznali. Policisté se nadále případem zabývají. S ohledem na věk pachatelů nebudeme k případu sdělovat bližší informace.
 
Silnice I/6 – Policisté hledají svědky nehody
Policisté z dopravního inspektorátu v Karlových Varech řeší dopravní nehodu, která se stala 22. října 2012 v 17:15 hodin na I/6 ve směru od Prahy na Bochov. Policisté pátrají po vozidle a řidiči, který měl přibližně 100 m za odbočkou k obci Luka pravděpodobně ve vozidle BMW typu coupe černé barvy vjet do protisměru, kde v tu chvíli jel řidič s nákladní soupravou. Aby řidič nákladního vozidla předešel střetu s osobním vozidlem, vyjel mimo komunikaci, kde poškodil kovová svodidla a dopravní značku. Ke střetu vozidel nedošlo. Nezjištěný řidič z místa nehody ujel ve směru na Karlovy Vary. Dechová zkouška u řidiče nákladního vozidla vyloučila požití návykových látek před jízdou. Celková škoda je předběžně vyčíslena na částku 22 tis. Kč.
 
Policisté žádají případné svědky, aby kontaktovali bezplatnou linku 158 anebo přímo policisty na skupině dopravních nehod na čísle 974 366 408.
 
Aš – Čtyři muži kradli kolejnice
Čtyři muži jsou podezřelý z krádeže dvou kolejnic, které měli odcizit 22. října 2012 v areálu soukromé firmy na Ašsku. Kolejnice v hodnotě téměř 3 000 Kč měli naložit do zavazadlového prostoru osobního vozidla Peugeot a z místa činu odjet.
Téhož dne byli muži zadrženi a po výslechu umístěni do policejní cely. Všem čtyřem bylo sděleno podezření. Věc bude nadále řešena ve zkráceném přípravném řízení.
Všichni čtyři byli již v posledních třech letech za krádež odsouzeni, nyní jim tak v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 
Nejdek – Řídil pod vlivem alkoholu
Sedmatřicetiletému muži sdělili policisté 22. října 2012 podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Podezřelý měl dne 13. 10. 2012 řídit osobní vozidlo Peugeot v Nejdku v ulici Závodu Míru. Policejní hlídka řidiče zastavila a prováděla silniční kontrolu. Řidič byl vyzván, aby se podrobil dechové zkoušce na alkohol. Při opakovaném měření nadýchal řidič 1,48 a 1,58 promile alkoholu. Řidič s naměřenými hodnotami souhlasil a podrobil se také lékařskému vyšetření a odběru biologického materiálu.
Na základě výsledků biologického materiálu sdělili policisté muži podezření a nadále je případ řešen ve zkráceném přípravném řízení. Za řízení pod vlivem návykové látky hrozí podezřelému až jeden rok vězení.
 
Aš – Napadl ženu i jejího syna
Policisté z Aše sdělili 22. října 2012 sedmatřicetiletému muži podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a výtržnictví. Podezřelý měl o den dříve ve večerních hodinách vykopnout nové vstupní dveře do domu v Aši, projít domem až ke dveřím poškozené, které měl také vykopnout. V bytě se nacházela žena, kterou měl muž napadnout a sprostě ji nadávat. Ženě přišel na pomoc její syn, kterého měl útočník napadnout nejméně jedním kopem do trupu a jedním úderem do obličeje. Žena při napadení neutrpěla žádné zranění, její syn má pohmožděniny na trupu a tržnou ranku v obličeji. Škoda na obou vykopnutých dvéřích je vyčíslena na částku 40 tis. Kč.  
 
R6 – Havárie osobního vozidla
Na silnici R6 poblíž Odravy došlo 22. října 2012 k havárii osobního vozidla. Ve směru jízdy od Chebu do Sokolova měl z nezjištěných příčin vjet řidič Volkswagenu Touran na krajnici vozovky následně do svodidel a poté se několikrát přetočit přes střechu. Po nehodě zůstalo vozidlo ležet na střeše mimo komunikaci (viz foto havarované vozidlo). Řidič utrpěl těžká zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na částku 165 tis. Kč. Nehodou se policisté i nadále zabývají.
 
nprap. Mgr. Kateřina Böhmová
23. října 2012
Odkazy do noveho okna

Havárie vozidla

Havárie vozidla 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem