Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Primátor ocenil "stříbrnou okrskářku"

JABLONEC NAD NISOU - Včera na radnici primátor města pan Ing. Petr Beitl přijal nadpraporčici Pavlu Míškovou, aby jí poblahopřál k druhému místu v celokrajské soutěži "Okrskář roku 2015". 

 

nprap. Pavla Míškovánprap. Pavla Míšková



Minulý týden v úterý 15. prosince na Krajském ředitelství policie Libereckého kraje slavnostně vyhlášen vítěz celoroční soutěže „Okrskář roku 2015“. V konkurenci 34 policistů a policistek z celého Libereckého kraje se na druhém místě umístila a stříbrnou příčku tak obsadila nprap. Pavla Míšková z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou. Vzhledem k tomu, že soutěž vyhrál policista – muž, stala se prap. Míšková nejvýše umístěnou ženou – policistkou.

K tomu úspěchu jí včera na jablonecké radnici pogratuloval osobně primátor města pan Ing. Petr Beitl a současně jí také předal finanční dar. Současně s ní primátor ocenil také vedoucího Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou npor. Mgr. Romana Šípka MBA, který Pavlu Míškovou v její okrskářské činnosti metodicky vedl. Tohoto slavnostního setkání se zúčastnil i vedoucí jabloneckého územního odboru plk. Mgr. Petr Šikola, který oceněné policistce a nadporučíku Šípkovi poděkoval za odvedenou práci.

 

23. 12. 2015
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem