Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Přichyceni s kradenou peněženkou

V minulém týdnu policisté služby kriminální policie a vyšetřování obvinili tři osoby z trestného činu krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.  

Dvacetiletý a šestadvacetiletý muž společně s třiatřicetiletou ženou byli přistiženi hlídkou v parku na Praze 2, jak prohledávají peněženku a věci z ní zahazují za sebe na zem. Policisté je okamžitě vyzvali k prokázání totožnosti. Ani jeden z nich neměl u sebe žádný doklad. Z tohoto důvodu byli předvedeni na místně příslušné oddělení policie. Tyto osoby měly u sebe peněženku, doklady, platební kartu, průkaz MHD, zákaznickou kartu znějící na jméno téhož dne okradené paní. Té neznámí pachatelé odcizili na Hlavním nádraží šedivou látkovou taštičku na krk, v níž měla platební kartu, průkazku MHD, zákaznickou kartu, hotovost 1000,- Kč, 50,-Eur , doklady a jiné dokumenty. Všechny věci, které policisté nalezli u předvedených osob, patřili okradené ženě. 
 
Jeden ze skupinky osob a to dvacetiletý muž si převzal obvinění dva dny před Štědrým dnem ve Vazební věznici v Praze Ruzyni, kde je umístěn pro obdobnou trestnou činnost.

 

nprap. Eva Kropáčová     29.12.2010

vytisknout  e-mailem