Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při vyjetí z řady narazil do ženy

KLADENSKO - Přivolaná policejní hlídka zjistila u řidiče alkohol. 

V sobotu 5. září 2015 několik minut před půlnocí byla oznámena dopravní nehoda, která se stala v Kladně v ulici Anglická, při které došlo ke střetu vozidla a postávající ženy.
 
Žena požádala čtyřiceti jedna letého muže, aby jí vyjel osobním vozidlem Opel Astra Caravan z řady zaparkovaných vozidel, který zde měla zaparkovaný a neuměla z tohoto místa sama vyjet. Muž usedl za volant a při couvání z řady vozidel narazil zadní částí vozidla do zde stojící padesáti devítileté ženy, která ho předtím požádala o vyjetí. Po následném střetu poškozená utrpěla pohmožděniny a drobné oděrky. Řidič z místa dopravní nehody utekl do jednoho bytu v domě. Poškozená žena byla z místa incidentu za pomoci jiné ženy odvedena do téhož bytu.
 
Přivolaná policejní hlídka provedla k oznámenému případu šetření a podezřelý řidič byl vypátrán přímo v bytě kam utekl. Policisté podezřelého muže vyzvali k provedení dechové zkoušky, která byla s pozitivním výsledkem a naměřená hodnota byla ve výši 2,01 promile alkoholu v dechu.
 
Na základě těchto poznatků byl podezřelý řidič zadržen a eskortován do policejní cely, odkud byl v neděli propuštěn na svobodu. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
7. září 2015
 

vytisknout  e-mailem