Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Při vloupání byl vyrušen majitelkou

odcizil počítače a šanony 

 
Nedal přednost a druhý řidič po střetu narazil do stromu
Ve 14.35 hodin ve středu 27.5.2009 na křižovatce z Malé Štáhle na Jamartice jel 58letý muž s vozidlem VW Caddy a při odbočování vlevo nedal přednost vozidlu Felicia 64letého řidiče, který jel po hlavní silnici. Došlo ke střetu a felicie vyjela mimo komunikaci, kde narazila do stromu. Při nehodě došlo ke zranění staršího řidiče, který byl převezen do nemocnice. Požití alkoholu bylo vyloučeno dechovou zkouškou s negativním výsledkem. Způsobená škoda činí 110 tisíc Kč.
 
 
Vzal si krbová kamna na splátky, ale nic nezaplatil
Policejní komisař SKPV zahájil v těchto dnech trestní stíhání 58letého muže pro trestný čin úvěrový podvod. Toho se měl dopustit tím, že uzavřel 5.9.2007 v Krnově v prodejně úvěrovou smlouvu a vzal si na splátky krbová kamna. Uvedl nepravdivé údaje o zdroji příjmů a zavázal se k měsíčním splátkám ve výši 761 Kč, které nikdy nehradil. Způsobená škoda činí 10 500 Kč.
 
 
Odcizil počítače a šanony s dotazníky klientů
Krnovští policisté šetří vloupání do budovy sdružení na ulici E.F. Buriana. Dosud neznámý pachatel vytlačil dveře a vnikl dovnitř. Odcizil dvě počítačové sestavy, příruční pokladnu s finanční hotovostí ve výši nejméně 2 700 Kč a čtyři šanony s dotazníky klientů. Způsobená škoda činí 15 000 Kč.
 
 
Při vloupání do bytu byl vyrušen majitelkou
Dne 27.5.2009 oznámila 32letá žena policistům, že v Krnově na ulici Revoluční vyrušila pachatele, který jí násilně vnikl do bytu. Po jejím příchodu z místa utekl, aniž by něco odcizil.
K popisu uvedla, že se jednalo o muže ve věku kolem 20 až 25 let, štíhlé postavy, asi 180-190 cm vysoký, krátkých rovných a špinavých blond vlasů. Měl dioptrické brýle s kovovou a hranatou obroučkou. Na sobě měl oblečenu košili šedé barvy s dlouhým rukávem a s tenkými pruhy, modré rifle a u sebe měl šedomodrou tašku přes rameno.
 
 
 
                                                                                  komisař por. Bc. Tušková P.
 
 

vytisknout  e-mailem