Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při sepisování smlouvy podváděl

CHOMUTOV - Vozidlo nevrátil, Z bytu zmizelo nádobí.... 

Nesplácí úvěr
34letý muž z Klášterce nad Ohří je podezřelý z podvodu. Od úvěrové společnosti si zapůjčil deset tisíc korun na nákup výpočetní techniky. Již při uzavírání smlouvy uvedl nepravdivé údaje o svém zaměstnavateli a dále neplatí dohodnutou částku. Do dnešního dne tak dluží dvanáct tisíc korun. Případ vyšetřuje policie, za úvěrový podvod  může pachatel skončit až na dva roky ve vězení.
 
Vozidlo nevrátil
Kadaňská policie šetří jednání 23letého místního obyvatele. Ten před časem převzal od známého z Nového Boru osobní motorové vozidlo za účelem opravy. Tu však do dnešního dne nevykonal, auto ani přes urgence nevrátil a jeho telefon je vypnutý. Majitel vyčíslil hodnotu vozidla na 78 tisíc korun. Policie zahájila vyšetřování trestného činu zpronevěry.
 
Z bytu zmizelo nádobí
Kdosi využil chvilkové nepozornosti majitelky bytu v Klášterci nad Ohří a odcizil jí náhradní klíče. V době, kdy pak nebyla doma, se sem pachatel vrátil a odcizil věci za téměř pět tisíc korun. Kromě nádobí, hrnečků, talířů, nožů a nůžek zmizely i další věci. Po totožnosti neznámého zloděje pátrá policie, jestliže bude zjištěna jeho totožnost obvinění ze dvou trestných činů -  krádeže a porušování domovní svobody neunikne.
 
Krádež kola objasněna
Na konci srpna kdosi odcizil před jirkovskou pekárnou jízdní kolo za téměř pět tisíc korun. Zloděj využil příležitost, nezajištěné kolo sundal ze stojanu a odejel. Jako pachatel byl zjištěn 37letý obyvatel z Kálku. Obvinění z krádeže za ním poputuje do Litoměřic, kde se v současné době nachází ve Vazební věznici z důvodu spáchání jiné trestné činnosti.
 
Odcizila tržbu
22letou ženu obvinil policejní komisař z krádeže. Jako pracovnice baru na chomutovském sídlišti odcizila zaměstnavateli hotovost ve výši jedenáct tisíc korun. Krádeže se dopustila v době, kdy zde pracovala teprve první den. Ke skutku se přiznala, po provedeném výslechu byla propuštěna, její další vyšetřování bude probíhat na svobodě.
 

vytisknout  e-mailem