Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Při nehodě zemřeli dva policisté

ČESKOLIPSKO - Dnes ráno se na silnici první třídy č. 38 u obce Obora stala tragická dopravní nehoda, při které na místě zemřeli dva policisté a jeden policista byl těžce zraněn. 

Dnes ráno v osm hodin se na silnici první třídy č. 38 u obce Obora na Českolipsku stala tragická dopravní nehoda, při které došlo ke střetu služebního vozidla Policie ČR zn. VW Transporter s protijedoucím kamionem.
 
Ve služebním vozidle PČR byli v době nehody tři policisté z Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje. Dva policisté zemřeli na místě nehody a jeden policista byl s těžkým zraněním letecky transportován na traumacentrum Krajské nemocnice v Liberci.
DN_Obora
 
Policisté jeli na hraniční přechod Petrovice převzít od německých kolegů pro účely trestního řízení osobu, na kterou byl vydán evropský zatýkací rozkaz.
 
Příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření. Vzhledem k tomu, že účastníky nehody jsou policisté, celou věc si na místě převzali pracovníci Generální inspekce bezpečnostních sborů.
 
Po dobu šetření dopravní nehody byla uvedená komunikace v místě události na několik hodin uzavřena.
 
 
29. 12. 2014
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

 
 
 
 
Odkazy do noveho okna

DN_Obora

DN_Obora 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem