Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při nehodě se převrátilo vozidlo na střechu

KLADENSKO – Řidič z místa dopravní nehody utekl. 

Dnes 14. dubna 2021 po páté hodině došlo v Kladně k dopravní nehodě osobního vozidla tovární značky Peugeot.

Dosud neznámý řidič v ulici Petra Bezruče před křižovatkou s ulicí Cyrila Boudy narazil s osobním vozidlem do zde zaparkovaného vozu. Po střetnutí se vlivem nárazu řidič s vozidlem převrátil na střechu.

Co bylo příčinou dopravní nehody je nyní v šetření.

Policisté v současné době pátrají po podezřelém řidiči, který po dopravní nehodě z místa utekl. Neznámý řidič byl štíhlé vysoké postavy, vlasy střední délky ve světlé až nazrzlé barvě. Informace k této osobě, která se v brzkých ranních hodinách pohybovala v kladenských ulicích poblíž křižovatky Petra Bezruče a Cyrila Boudy poskytněte na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
14. dubna 2021

Dodatek k dopravní nehodě v Kladně ze dne 14. dubna 2021

Policisté kladenského dopravního inspektorátu v odpoledních hodinách 14. dubna 2021 vypátrali totožnost podezřelého sedmadvacetiletého řidiče z Prahy západ, kterého telefonicky vyzvali k podání vysvětlení týkající se dopravní nehody, ke které došlo v ranních hodinách před křižovatkou ulic Petra Bezruče a Cyrila Boudy v Kladně. Řidič, který z místa dopravní nehody utekl, nebyl vlastníkem vozidla, ale měl ho pouze zapůjčené od jiné osoby, která taktéž nebyla majitelem vozu. Muž se v podvečerních hodinách dostavil na policejní služebnu kladenského dopravního inspektorátu, kde učinil oznámení a k dopravní nehodě se následně doznal. Důvodem útěku od dopravní nehody byl pravděpodobně šok. Při dopravní nehodě utrpěl pouze pohmožděniny a nevyhledal žádné lékařské ošetření.

Policisté v současné době případ prošetřují jako přestupek v dopravě, který bude postoupen správnímu orgánu Magistrátu města Kladna.


nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
15. dubna 2021

vytisknout  e-mailem