Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při líbání byl okraden

KLADENSKO – Žena má v takových krádežích bohaté zkušenosti. 

Vše začalo seznámením přes internet a následnou schůzkou. Dvojice šla procházkou k Sítenskému údolí v Kladně, kde si vlezli do křoví a tam se líbali. Při dotycích žena využila svých zkušeností z dřívějška a zároveň nepozornosti milence a „kouzelnou“ rukou se jí podařilo dostat k peněžence poškozeného, z níž vytáhla papírové bankovky v nominální hodnotě přes 14 tisíc korun.
 
Po hodině setkání mu žena řekla, že už musí jít a odmítla i gentlemanský návrh k doprovození domů. Po chvíli pak zjistil, že mu byly z peněženky ukradnuty peníze, a proto celou věc nahlásil na policii.
 
Po výslechu muže, který uvedl děj a popis ženy, jež se vydávala pod jiným jménem, nebylo pro kriminalisty díky jejich znalosti těžké určit, kdo by mohl být podezřelou osobou. Šetřením se jim potvrdilo, že zlodějkou je skutečně ta, kterou před rokem obvinili ze obdobné jednání.
 
Ženě ve věku 52 let sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Vzhledem k tomu, že za stejné jednání byla v roce 2022 odsouzena, jí nyní hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.
 
O této zlodějce jsme informovali zde: https://www.policie.cz/clanek/pri-sexualnich-hratkach-v-aute-okradala-muze.aspx
 
 
 
por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
2. srpna 2023

vytisknout  e-mailem