Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při krádežích byli zadrženi

Kladno - Jeden pachatel po odcizení oděvů a druhý po masných výrobcích v obchodním domě byli dopadeni. 

     Dne 16. listopadu 2013  po 14. hodině v obchodním domě v Kladně v Americké ulici odcizil podezřelý muž šedý a černý pletený svetr a modré džíny. Toto zboží si pachatel uložil do přippravené tašky a prošel bezpečnostními rámy bez zaplacení a byl zachycen. Svým jednáním způsobil škodu ve výši 1 349,-Kč. Podezřelý 31 letý muž z okresu Louny se obdobného trestného činu krádeže dopustil již v minulosti a byl odsouzen OS Praha s nabytím právní moci v srpnu 2013 pro přečin. Policisté provedli s podezřelým prvotní procesní úkony a nyní je podezřelý z trestného činu krádeže. 

     K dalšímu trestnému činu krádeže v obchodním domě tentokrát v Kladně v Italské ulici došlo téhož dne po 15. hodině. Podezřelý muž v prodejně naskládal do nákupní tašky zboží v celkové hodnotě 1 504,-Kč, s nímž následně prošel bez zaplacení poladní zónou, kde byl zachycen ostrahou obchodního domu. Podezřelý 51 letý muž z Kladenska odcizil vepřovou panenku, čabajskou klobásu, kuřecí stehení řízky a vepřovou pečeni. Tohoto uvedeného jednání se dopustil, ačkoliv byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen a potrestán rozsudkem OS Kladno pro trestný čin krádež v červnu 2011 a odsouzen k nepodmíněnému odnětí sovobody. Muž byl  po provedení prvotních úkonů umístěn do policejní cely. 

18. listopadu 2013

nprap. Jana Šteinerová

 

Další případy z okresu Kladno

Výtržnictví - dne 17. listopadu 2013 před 15. hodinou bylo oznámeno na linku 156, že před vchodem do obchodního domu v Italské ulici doslo k fyzickému napadení. Policejním šetřením bylo zjištěno, že 33 letý muž z Kladna zde fyzicky napadl poškozeného 50 letého muže. Při tomto napadení útočník narazil do vystaveného stojícího osobního vozidla Dacia Logan a došlo k promáčknutí blatníku, čímž byla způsobena škoda ve výši 10 000,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu výtržnictví.

vytisknout  e-mailem