Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při krádeži alkoholu byl dopaden

KLADENSKO – Pachatel se již v minulosti majetkové trestné činnosti dopustil. 

V podvečerních hodinách dne 31. ledna 2020 bylo na lince 158 přijato oznámení o záchytu podezřelého pachatele při krádeži v obchodním domě v Kladně.

Na místo oznámení se do obchodního domu v Americké ulici v Kladně  ihned dostavila policejní hlídka. Následným policejním šetřením bylo zjištěno, že pracovník ostrahy si povšiml podezřelého muže v prostoru prodejny mezi regály s alkoholem. Podezřelý muž si vložil v tomto prostoru do batohu tři láhve s tvrdým alkoholem v hodnotě 1 260,-Kč. U pokladny zaplatil pouze pečivo s uzeninou a láhve s alkoholem pronesl v batohu bez zaplacení. Za pokladní zónou byl zachycen pracovníkem ostrahy, který poté zavolal policejní hlídku.

Dalším policejním šetřením bylo zjištěno, že pachatelem je šestadvacetiletý muž z Ústeckého kraje, který se majetkové trestné činnosti dopustil již i v minulosti a byl v kratší době dvou let pravomocně odsouzen.

Policisté podezřelého za tento skutek převezli na obvodní oddělení Kladno Kročehlavy, kde byly provedeny prvotní úkony. Muž je nyní za své protiprávní jednání podezřelý z trestného činu krádeže.  

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
3. února 2020

vytisknout  e-mailem