Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Při jídle přišla o kabelku

TEPLICE - Dávejte si pozor na své věci! 

Při jídle přišla o kabelku
 
O kabelku s věcmi přišla nakupující v teplické Olympii. Mezi nákupy si zašla do prodejny rychlého občerstvení, kdy si při jídle kabelku zavěsila na opěradlo židle. Poté, co chtěla z restaurace odejít, zjistila, že kabelku jí někdo odcizil. V ní měla poškozená peněženku s penězi, platební karty a kartičku pojištěnce. 
 
Krádež v chatce
 
Krádež vloupáním do zahradní chatky vyšetřují tepličtí policisté. V době od 11.02.2012 do 21.02.2012 vnikl neznámý pachatel do zahradní chatky v zahrádkářské kolonii Na Haldách. Ve sklepní části pak odcizil elektrickou vrtačku, motorovou benzínovou pilu, strunovou sekačku, část elektrického vysavače,  gola sadu a 50 tub sklářského tmelu. Majiteli tak vznikla škoda téměř 10 tisíc korun.
 
Internetový podvod
 
Žena si v listopadu vyhlédla na internetové aukci kuchyňskou linku. Tu také zakoupila a zaslala na bankovní účet prodávajícího částku 6000 Kč. Do současné doby jí však nebyla kuchyňská linka doručena a peníze ani přes opakované urgence vráceny. Policisté tak vyšetřují další z mnoha případů internetových podvodů.


 
 
Teplice, 22. února 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem