Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Při dopravní nehodě vyhasly dva životy

VSETÍNSKO: Kriminalisté vyšetřují tragickou dopravní nehodu. 

Včera krátce před osmou hodinou večer se u obce Branky srazila dvě osobní vozidla. Následky jsou tragické. Střet ze tří účastníků nepřežili dva, třetí účastník je těžce zraněn.
 
Včerejší večer krátce před osmou hodinou vyjížděl z obce Branky směrem k Valašskému Meziříčí dvacetiletý řidič z Přerovska. Při projíždění levotočivé zatáčky na mokré vozovce dostalo jeho auto Kia Ceed smyk a přejelo do protisměru. Zde došlo k čelnímu střetu s protijedoucím vozidlem Kia Ceed. Následky střetu jsou tragické. Při převozu do nemocnice zemřela teprve sedmiletá dívka z Jihočeského kraje, která byla v autě jedoucím od Valašského Meziříčí. Řidička tohoto vozidla devětačtyřicetiletá žena z Valašskomeziříčska byla s těžkým zraněním převezena do nemocnice. Řidič jedoucí od Branek zraněním z dopravní nehody podlehl při leteckém transportu.
Policisté z důvodu vyšetřování této dopravní nehody na několik hodin silnici uzavřeli a vozidla odkláněli na náhradní trasu. K vyšetřování přizvali soudního znalce z oboru dopravy. Škoda na vozidlech dosáhla tří set tisíc korun. Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem pokračujícího vyšetřování.
 
Tato dopravní nehoda je šestou smrtelnou dopravní nehodou na území vsetínského okresu v letošním roce. Za posledních deset dní zemřeli na silnicích v tomto okrese tři lidé.
 
 
19. srpna 2015, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik
Odkazy do noveho okna

Nehoda Branky (1)

Nehoda Branky (1) 

Detailní náhled

Nehoda Branky (2)

Nehoda Branky (2) 

Detailní náhled

Nehoda Branky (3)

Nehoda Branky (3) 

Detailní náhled

Nehoda Branky (4)

Nehoda Branky (4) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem