Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Při brzdění autobusu upadla cestující

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • V úterý 5. listopadu 2019 v době od 07:45 do 16:50 hodin došlo ve Veselí nad Moravou v ulici Komenského k poškození vozidla. Před rodinným domem č.p. 25. jel nezjištěný řidič a zřejmě se plně nevěnoval řízení vozidla. Při jízdě nebo parkování narazil do pravého boku zaparkovaného vozidla Renault Thalia a následně z místa odjel pryč.
  • V pátek 8. listopadu 2019 v 14:40 hodin došlo ve Veselí nad Moravou v ulici Stolářská k události, ke které hledáme svědky. Řidič autobusu Irisbus jedoucí touto ulicí směrem k autobusovému nádraží brzdil před přechodem pro chodce, na který měl nečekaně vstoupit chodec. Při prudkém brzdění se v autobuse zranila jedna za cestujících, která utrpěla zranění. Poblíž zmiňovaného přechodu mělo v tu dobu stát i červené osobní vozidlo. Policisté hledají řidiče tohoto vozidla, případně i jiné svědky, kteří se na místě v tu dobu nacházeli.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k řádnému objasnění. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 11. 9. 2019

vytisknout  e-mailem