Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Preventivní akce v Poděbradech

V úterý 22. září 2009 se vypravili pražští preventisté do středočeských Poděbrad. V tomto lázeňském městě se s ostatními kolegy zúčastnili akce, která přiblížila činnost policejních složek zejména handicapovaným spoluobčanům. 

     V prostoru tamního parku „Ostende“ návštěvníci zhlédli ukázky výcviku policejních psů a jejich obdiv získali i skvěle vycvičení policejní koně. Pozadu nezůstali ani policisté ze Speciální pořádkové jednotky. Ti obecenstvo doslova nadchli  ukázkou zákroku proti skupině agresivních osob a  pro případné zájemce měli k vyzkoušení také  výstroj a výzbroj používanou v této jednotce.
     Zajímavé bylo také stanoviště daktyloskopie, kde si každý mohl vytvořit otisk prstu a zároveň se seznámit s možnostmi využití této kriminalistické metody v praxi.
    Také u preventivního stánku bylo plno. Zde si nejen děti, ale i dospělí ověřili své znalosti v testech bezpečného chování. Odměnou jim byly nejen nabyté vědomosti, ale také drobné dárky s preventivní tematikou nebo informační materiál.
Odkazy do noveho okna

Poděbrady 1 2009

Poděbrady 1 2009 

Detailní náhled

Poděbrady 2 2009

Poděbrady 2 2009 

Detailní náhled

Poděbrady 3 2009

Poděbrady 3 2009 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem