Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Přepadl benzinku

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Pomozte kriminalistům při pátrání po lupiči. 

Hodiny odbíjely půlnoc a začínal nový den - středa 16. dubna. Poměrně klidná pracovní doba, pár zákazníků a dost času na to, aby zaměstnanec benzinové čerpací stanice v Ostrožské Nové Vsi mohl doplňovat zboží do regálů. Ve chvíli, kdy se shýbal k regálu, uslyšel otevření dveří prodejny a cvaknutí závěru zbraně. Když se podíval, kdo přišel, uviděl maskovaného muže s pistolí v ruce, který při příchodu zablokoval dveře sekyrou. Ten k němu přistoupil, postrčil ho k pokladně a řekl: “dělej, dej peníze!“. Poté položil na pult mikrotenový sáček a přitom neustále na zaměstnance mířil pistolí. Ze strachu o svůj život vydal lupiči všechny peníze z pokladny. Lupič vzal sáček se čtrnácti tisíci, u dveří vzal sekyrku a z benzinky odešel za budovu směrem k hlavní cestě.

Muž je ve věku kolem třiceti let, vysoký asi 175 – 180 cm. Byl oblečen do tmavé bundy s kapucí na hlavě, světlemodrých riflí a pravděpodobně měl sportovní tenisky. Obličej si maskoval černou kuklou s výřezem pro oči. Hovořil česky zřejmě se slovenským přízvukem.

Policie žádá veřejnost, aby jakékoliv informace týkající se tohoto případu, neprodleně oznámila na linku 158 nebo na nejbližší policejní stanici.


16. dubna 2014, nprap. Milena Šabatová

Odkazy do noveho okna

LP benzinka ONV 1

LP benzinka ONV 1 

Detailní náhled

LP benzinka ONV 2

LP benzinka ONV 2 

Detailní náhled

LP benzinka ONV 4

LP benzinka ONV 4 

Detailní náhled

LPbenzinka ONV 3

LPbenzinka ONV 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem