Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Přepadl a okradl vlastní rodiče

BRNO: Policisté vypátrali podezřelou dvojici.  

Ve spolupráci s blanenskými policisty se včera večer podařilo vypátrat podezřelou dvojici. Osmatřicetiletý muž je stíhán pro trestný čin loupež, za který mu může hrozit až dvanáctiletý pobyt za mřížemi. Byl podnán návrh na vzetí do vazby. Podezřelá žena teprve ke skutku bude vyslechnuta.
Kriminalisté dále od lékařů zjistili, že napadenému otci nebyla do těla vpravena žádná látka. Syn na něj několikrát agresivně zaútočil prázdnými stříkačkami.
 
Policie ČR děkuje za spolupráci médiím i veřejnosti!
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brněnští kriminalisté vyšetřují případ loupežného přepadení z dnešního rána, ke kterému došlo v rodinném domě v  ulici Modřické. Případ je netypický zejména v tom, že loupeže se měl dopustit syn na svých rodičích. Osmatřicetiletý muž přišel se svoji přítelkyní do domu a rodiče přepadl. Otci vpíchl injekční stříkačkou nějakou látku a matce nastříkal do obličeje slzný plyn. Následně měl odcizit šperky v hodnotě několika tisíc korun a z místa i s přítelkyní zmizel.
 
 
por. Andrea Straková, 19. června 2013

vytisknout  e-mailem